Prohledat tento blog

neděle 5. února 2017

Šetrné odlíčení očí a rtů

Jak dostat dolů dobře přilnavý a voděodolný make-up očí a rtů? Chce to účinný, ale zároveň šetrný prostředek. S voděodolnými líčidly si všechny odličovače neporadí. Na oči ale nemůžeme použít ledacos. Někdo je má citlivější a s výběrem přípravků je to pak těžší.

MISSHA Milky Touch Lip & Eye Make-Up Remover je odličovač  velmi jemný. Poradí si hravě s dlouhodržící rtěnkou, voděodolnou řasenkou a dalším odolným make-upem. Vyniká svou mléčnou texturou, díky které se nemusí protřepávat, odlíčení je pak hned rychlejší a příjemnější.

Tento odličovač obsahuje mléčný protein, který pokožku vyživuje a zároveň ji šetrně zbaví od nánosu líčidel a nečistot. Pocitu vysušení se bát nemusíte, ve složení totiž nechybí ani olej z makadamiových semen a komplex extraktů z bílých květin, jež pleť hydratují. Balní je vybaveno praktickou pumpičkou, stačí jeden až dva stisky na bavlněný tamponek. Poté setřete make-up z očí a rtů.



Oblíbené jsou také dvoufázové odličovače, ty se ale musí před použitím důkladně protřepat, aby se obě složky spojily. Olejový dvoufázový odličovač MISSHA The Style Lip & Eye Makeup Remover je vhodný i pro citlivou pokožku, obsahuje extrakty z kořene mulberry, rdesna mnohokvětého a šruchy zelené.



Protřepávat se musí také velmi jemný odličovač na rty a oči bez parfemace, barviv a oleje, MISSHA The Style Coral Water Lip & Eye Makeup remover. Ve složení najdeme korálovou vodu a výtažek z kamélie.


Jemný odličovač s extrakty z heřmánku, kamélie, břízové mízy a bílého čaje, samozřejmě bez alkoholu, to je MISSHA The Style White Tea Lip & Eye Makeup Remover. I když je velmi šetrný, nezalekne se ani voděodolného makeupu.



Preferujete-li formu gelu, vyzkoušejte odličovací gel na oči a rty MISSHA The Style Soft Gel Lip & Eye Remover.





Žádné komentáře:

Okomentovat