Prohledat tento blog

pondělí 18. července 2016

Jak dodat pleti vitamíny?

Pleť potřebuje pro svůj pěkný, zdravý vzhled přísun živin a vitaminů, a to především vnitřně. Pro pokožku má význam beta- karoten (provitamin A), vitamin C, skupina vitaminů B i vitamin E. Dále jsou důležité minerály a stopové prvky jako měď, křemík, zinek, síra, selen. Velmi jí prospívají esenciální mastné kyseliny.

Zdravá strava a správný pitný režim dokážou s pokožkou někdy téměř zázraky, ale vnější péče je rovněž důležitá. Sáhnout můžete třeba po kosmetice s obsahem cenných látek bez zbytečných konzervantů, barviv, parfemací a dalších „zlepšováků“.



Pro- vitamin B5 (panthenol) a pro- vitamin A (známý také jako beta karoten) obsahuje řada MISSHA Near Skin Pro Vitamin určená pro hydrataci a revitalizaci pokožky. Rozjasňující esence a pleťový krém dodají pleti vzpruhu, a to bez nějakého podráždění nebo nešetrného zásahu.



Nejlepší je používat oba přípravky po sobě. Nejprve obličej omyjte a zbavte jej make-upu nebo nečistot. Na vatový tamponek naneste rozjasňující pleťový toner a esenci 2v1, což je produkt, který pleť jemně dočistí a rozjasní ji. Esenci je dobré lehce vklepávat, dokud se úplně nevstřebá. Následuje další krok, a to pro-vitaminový pleťový krém, který se nanese na pokožku a důkladně vklepe. Ten jí dodá hydrataci a rozjasní ji.



S vitaminovou péčí budete vypadat vitálněji, omlazeně a svěže bez nějakých složitých kosmetických zásahů. Pokud dáváte přednost přírodním produktům jednoduššího složení, určitě stojí tyto dva přípravky od značky Missha za pozornost.




Žádné komentáře:

Okomentovat