Prohledat tento blog

pondělí 4. července 2016

Co na vyčištění pórů? Zkuste novozélandské bahno

Novozélandské bahno má unikátní složení s množstvím minerálů a úžasně prospívá pleti. Čistí, vytahuje nečistoty z pórů, hydratuje pokožku, zvyšuje její elasticitu a oživuje její vzhled. Vždyť jen zdravá a čistá pokožka bude vypadat opravdu dobře. Pokud vás napadlo, kde máte takové bahno sehnat, nezoufejte, protože značka Missha představila v novinkách dva produkty založené na jeho účincích. Bahno pochází z oblasti horkých pramenů na Novém Zélandu a jeho důležitou součástí je i organická forma síry.

Na pleti se průběhem času usazují nečistoty a je potřeba odstranit je spolu s přebytečným mazem. Mnoho produktů, které slibují vyčištění pórů, příliš nefunguje, ale toto bahno je na ně expert. Čisticí péče MISSHA Rotorua Spa Mud Pack Cleanser s jeho obsahem se snadno používá a navíc čistí póry velmi efektivně. Nanáší se po umytí obličeje a jeho osušení, nechá působit 3 minuty, mezitím přípravek na obličeji zaschne a zvlhčenými prsty se mírně rozmasíruje. Poté stačí opláchnout vlažnou vodou, a je to.



Druhým produktem s obsahem tohoto zázračného bahna je pleťová maska MISSHA Rotorua Spa Mud Mask, která rovněž čistí póry a stahuje je. Po umytí je dobré pleť připravit na masku tonerem, poté ji nanést, nechat působit až 15 minut a opět jako u čistící péče smýt vlažnou vodou.



Trápí-li vás zanesené póry a nadměrné maštění pokožky, určitě po produktech řady MISSHA Rotorua Spa Mud sáhněte. Stojí za vyzkoušení a prospějí i pleti, která žádné velké potíže nemá.

Žádné komentáře:

Okomentovat