Prohledat tento blog

pondělí 21. prosince 2015

Podkladová báze pro dokonalejší a trvanlivější make-up

Podkladové báze zažívají v poslední době boom a většina žen nebo slečen ví, o co se jedná. Ne všechny ale nějaký ten „primer“ neboli podkladovou bázi vlastníme. Co dokážou a proč je alespoň občas používat?

S podkladovými bázemi se setkáme snad u všech značek vyrábějící dekorativní kosmetiku. Používají se před nanesením make-upu, očních stínů a dokonce i pod rtěnku. Mají za cíl pleť vyhladit, sjednotit, zjemnit, prodloužit výdrž líčidel a zvýraznit jejich tóny. Make-up se mnohem lépe roztírá, nedostává se tolik do vrásek, netvoří „žmolky“ a efekt je dokonalejší.

Báze bývají průhledné nebo nějak tónované, vhodné pro různé typy pleti. Je třeba vyzkoušet, jaká vám bude vyhovovat, každá nemusí vyhovět všem, podobně jako je tomu u make-upu.

Podkladová báze na oči má stejnou funkci, připraví víčka na nanesení linek a stínů, zvýrazní jejich barvu, prodlouží výdrž. Jistě znáte, když se vám stíny slijí do záhybů a za pár hodin po nich není téměř památky, i když jste si s nimi dali tolik práce. Díky bázi budou vypadat jakékoliv stíny o poznání lépe a déle vám na očích vydrží.

Jaké podkladové báze najdete v nabídce značky Missha? 

Co se týče bází pod make-up, je jich několik druhů.

Novinkou jsou báze MISSHA Layer Blurring Primer, u kterých si můžete vybrat bázi dlouhotrvající, zdokonalující strukturu pleti, sjednocující nebo rozjasňující.


MISSHA M Signature Real Complete Blending Primer je podkladová báze se šnečím extraktem, určená pod BB krém. K vašemu "šnečímu BBčku" si tak můžete pořídit i tuto bázi a už tak skvělý efekt ještě zdoknalit a prodloužit jeho výdrž.



Náležitou hydrataci dodá pokožce před nanesením make-upu hydratační báze MISSHA M Radiance Moisture Primer.


MISSHA M Radiance Pore Primer zase zlepšuje texturu pleti, takže tuto bázi oceníte při problémech s nedokonalostmi a výraznými nebo zanesenými póry.


Možná vás zaujme báze MISSHA The Style Fitting Wear Pore Cover Primer s obsahem bílého jílu, která vyživuje a redukuje tvorbu mazu, aby make-up vydržel celý den.


Podobně je na tom báze MISSHA The Style Fitting Wear Boosting Primer s výtažky s chrpy, medu a kokosu.


Co se týče bází pod oční stíny, je v nabídce báze bezbarvá, a to MISSHA The Style Good-bye Crease Eye Makeup Primer(No.1/Clear) nebo lehce tónovaná (No.2/Beige).


Podkladová báze MISSHA M Wrinkle-Free Smoothing Lipstick Primer zase prodlouží výdrž vaší oblíbené rtěnky.








Žádné komentáře:

Okomentovat