Prohledat tento blog

pondělí 28. prosince 2015

Co na suché a poškozené vlasy? Zkuste pistáciový olej


Pistáciový olej je vhodný nejen pro použití v kuchyni, ale je výtečný i v kosmetice. Lisuje se z pistáciových oříšků, což jsou plody dřeviny pistácie rostoucí původně v Asii, která dorůstá výšky okolo 12 metrů a dožívá se až 300 let. Olej z pistácií je tmavě zelený a příjemně aromatický. Obsahuje velmi mnoho živin, především bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, minerály, vitamíny, stopové prvky a antioxidanty.

Patří mezi nejluxusnější kosmetické oleje a kvalitativně se podobá oleji mandlovému. Použít se dá na pokožku i vlasy. Pokud vás trápí lámaní vlasů, třepení konečků, vaše vlasy jsou jako bez života a chybí jim lesk, zkuste pistáciový vlasový olej Missha. Ten kompletně pečuje o poškozené a suché vlasy velmi příjemným způsobem, obnovuje jejich zdravý vzhled a těšit se můžete na hedvábnou texturu. Vytvoří kolem vlasu tenký hydratační film, který zabrání vysušování.


Velkou výhodou tohoto oleje je, že za sebou nezanechává na vlasech mastný povlak a rychle se vstřebá. Nebudete tak vypadat, jako kdybyste si zapomněli vlasy umýt, budete moct dokončit vlasový styling podle svých zvyklostí a vyrazit mezi lidi. Naopak, styling je díky tomuto přípravku snadnější.
Jak se vlasový pistáciový olej Missha používá? Velmi jednoduše. Stačí vlasy umýt, vysušit ručníkem a nanést do nich přiměřené množství oleje. Vlasy se nechají uschnout a na závěr se trochu oleje vetře do konečků. Olej je v elegantním balení a snadno se používá díky praktické pumpičce.

Žádné komentáře:

Okomentovat