Prohledat tento blog

úterý 6. října 2015

Jak zatočit s vráskami? Zkuste vyplňovač vrásek Missha


Trápí vás jemné vrásky? Začaly se vám objevovat už i hlubší vrásky a nevíte, jak s nimi neinvazivně zatočit? Pokud se nechcete se stárnutím pleti jen tak smířit, je na čase vyrazit do boje. Kromě kvalitní pečující kosmetiky, jak denní, tak i noční, zdravé stravy, dostatku spánku a redukce stresu můžete udělat i něco dalšího. Vyzkoušejte vyplňovač vrásek od značky Missha.

 

Vyplňovač vrásek s hadím jedem a zlatem

MISSHA Prime 24 K Gold Syn-Ake Filler obsahuje peptid izolovaný z jedu asijského hada chřestýše chrámového. Další složkou je 24 karátové zlato v množství 1000 μg. Tento produkt vypne povadlou pleť, vyživí ji a díky extraktu z hadího jedu zmírní jak jemné, tak i hluboké vrásky. Ihned po aplikaci uvidíte výsledek a také ucítíte, jak je pokožka vypjatější. 



Vyplňovač vrásek se šnečím extraktem a zlatem

Další produktem pro vyplnění vrásek je MISSHA Geum Sul 24KGold Snail Filler. Obsahuje 80% šnečího extraktu a také 24 karátové zlato v množství 3000 μg. Nechybí extrakt z ženšenu. Je to opravdová vzpruha pro pleť. Přípravek zpevní kontury vašeho obličeje, budete vypadat mladší a svěží.



Přípravky se do pleti jemně vklepávají a rozetřou.  Pro lepší absorpci si na chvíli obličej zakryjte dlaněmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat