Prohledat tento blog

středa 23. září 2015

Tekuté tvářenky Missha pro přirozenou barvu, kontury a rozjasnění

Chcete zvýraznit kontury vaší tváře a dovést líčení k dokonalosti? K tomu se skvěle hodí tekutá líčidla na tváře od značky Missha. Velmi jednoduše se nanášejí, dávkují se pumpičkou a docílíte s nimi přirozeného a pěkného vzhledu.

S tekutou tvářenkou MISSHA The Style Sheer Fluid Blusher se příjemně pracuje a vybrat si můžete ze čtyřech odstínů. Dodá vašim tvářím zdravý vzhled, intenzitu lze korigovat množstvím naneseného líčidla. Tvářenka se nanáší pomocí prstů, nebo ještě lépe štětce na oblast lícních kostí.
K dispozici jsou odstíny Aurora Pink, Morning Rose, Sugar Apricot a Vivid Coral.



Další tekutým líčidlem je tvářenka- rozjasňovač MISSHA The Style Sheer Fluid Highlighter. Tento rozjasňující přípravek dodá obličeji hydrataci a sametový vzhled. Rozjasní kontury tváře přesně na těch místech, která chcete, aby se jemně a vkusně leskla. Pokud rozjasňovač smícháte s trochou vašeho oblíbeného BB krému Missha, můžete upravit tón podle momentální potřeby a odstínu pleti. Nanáší se pomocí prstů, štětce nebo houbičky.



Pro dokonalé vykonturování poslouží stínující tekuté léčidlo MISSHA The Style Sheer Fluid Shading. Pomocí matného hnědého tónu definuje kontury tváře. Obsahuje stejně jako rozjasňovač přírodní polysacharid s názvem hyalurosmooth, sloužící k hydrataci a zjemnění pleti.



A na závěr malý tip. Pro dokonalé vystínování i rozjasnění můžete použít štětec MISSHA Foundation & Concealer Brush, který je pro nanášení těchto líčidel ideální. 


Žádné komentáře:

Okomentovat