Prohledat tento blog

úterý 15. září 2015

S tekutými očními stíny Missha vám půjde líčení očí skoro samo



Tekuté oční stíny, které se snadno nanášejí, a mají výraznou zářivou barvu? To jsou stíny Missha FluidEyes, novinka, se kterou vás začne líčení očí opravdu bavit.

 
Máte už nějakou zkušenost s tekutými očními stíny jiných značek? Pokud ano, pravděpodobně nebyla příliš pozitivní. Je to proto, že běžné tekuté oční stíny jsou pouze na bázi vody. Ta se odpařuje a po několika hodinách stín na víčkách začne sesychat, šupinatět a drolit se. Takový efekt určitě nikdo z nás nechce.

Tekuté stíny Missha FluidEyes jsou ale jiné. Díky olejovité textuře stíny po zaschnutí nepopraskají, a vydrží krásné velmi dlouhou dobu. Jde o líčidlo velmi vzdušné a lehké, o kterém nebudete ani vědět. Tyto stíny se snadno nanáší pomocí optimálně tvarovaného aplikátoru, ideálního pro oblast očí. K jednoduché aplikaci přispívá i struktura stínu. Nebaví vás líčení za pomoci klasických stínů? Neumíte to se štětečkem nebo pěnovým aplikátorem? Pak zkuste tyto stíny, s nimi je líčení hračka.


Tekuté stíny Missha jsou v nabídce v několika krásných a módních barvách. Ty navíc zůstávají dlouho zářivé, což se o jiných tekutých stínech většinou říct nedá. Barva je zvýrazněna i díky olejovité struktuře, a k její fixaci přispívá složka amino binding powder.

Žádné komentáře:

Okomentovat