Prohledat tento blog

pondělí 10. srpna 2015

Pleťové esence Near Skin s kyselinou hyaluronovou a kolagenem

Hledáte přípravek, který pokožce dodá hydrataci, pružnost a minimalizuje vrásky? Missha pro vás má dvě pleťové esence, které stojí za vyzkoušení právě i díky obsahu látek, které opravdu fungují. Těmito látkami jsou především kyselina hyaluronová a kolagen.

Kyselina hyaluronová patří mezi glykosaminoglukany a je součástí pojivových tkání v těle. V kůži vyplňuje mezery spolu s vodou a proteinovými komplexy. Díky své molekulární struktuře je ideální pro přitahování a udržování vody.

Kolagen je základní bílkovina pojivových tkání a tvoří 70% kůže. S postupem věku naše tělo ztrácí schopnost kolagen vyrábět a to se mimo jiné projeví i stárnutím kůže, která už není tak elastická, vyžaduje více vody, objevují se vrásky a později i stařecké skvrny.

MISSHA Near Skin Deep Moist Hyaluronic Acid Essence

Intenzivní hydratační esence obsahuje kyselinu hyaluronovou a halooligovou pro hydrataci a rozzáření pleti. Vytváří v pokožce hydratační bariéru, která brání vysušování.


MISSHA Near Skin Radiance Capsule Essence

Tato rozjasňující esence pleť rozzáří, zvýší elasticitu a vyživí do hloubky. Pečuje o vrásky a zároveň vyběluje skvrny na pleti. Obsahuje kapsule s rostlinnými oleji, kolagenem, kyselinou hyaluronovou a lipozomy. Pleť je nejen rozzářená, ale i zpevněná.



Obě esence jsou vybaveny speciálním optickým aplikátorem pro přesnou a efektivní aplikaci. Můžete tak sérum nanést na ta místa, která potřebují vzpruhu a ztrácejí elasticitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat