Prohledat tento blog

pondělí 17. srpna 2015

Čisticí pěny s mikrobublinkami se stanou vašimi každodenními pomocníky


Důkladné vyčištění pleti ráno a večer je základem každodenní péče. Pokožka se zbaví nečistot, nadbytečného mazu a zbytků make-upu. Vyčištěním ji připravíme na další kroky, a proto bychom jej neměli nikdy vynechat.

Missha pro vás má tři čistící pěny v praktickém balení s pumpičkou o objemu 250 ml. Každá z nich má trochu jinou funkci, proto si vyberte tu, která bude nejvíce sedět vaší pleti. Tyto pěny mají jedno společné, a to obsah mikrobublinek pro dokonalé vyčištění pokožky.

Tyto pěny se aplikují na navlhčenou pokožku. Stačí 3 až 4x zmáčknout pumpičku a máte množství, které bohatě vystačí na celý obličej. Pěna se do pleti lehce vmasíruje a poté opláchne vlažnou vodou.

Rozjasňující čistící pleťová pěna

Micro Bubble Foam Cleanser (Brightening) obsahuje extrakt z citronových semínek, který má za úkol pleť rozjasnit, rozzářit, osvěžit a také zjemnit. Výtažek z aloe účinně hydratuje.


Hydratační čistící pleťová pěna

Micro Bubble Foam Cleanser (Moisture) hydratuje a čistí do hloubky. Obsahuje výtažek ze semínek zeleného čaje pro čištění a hydrataci. Další složkou je podobně jako u předchozí pěny extrakt z aloe vera pro zklidnění a hydratování.


Jemná čistící pleťová pěna

Micro Bubble Foam Cleanser (Mild) obsahuje semínka z bavlníku pro vyčištění a zjemnění pleti, hodí se tedy i pro citlivou pokožku. Zároveň pleť vyživuje a kontroluje tvorbu mazu. Stejně jako u předchozích dvou výrobků nesmí chybět ani výtažek z aloe.



Žádné komentáře:

Okomentovat