Prohledat tento blog

úterý 9. června 2015

Péče o chodidla a paty

Léto je obdobím sandálů a odhalených nohou. Nestačí si ale jen pěkně nalakovat nehty. Ošklivá chodidla a popraskané paty vám na kráse nepřidají, proto na pravidelnou péči o ně nezapomínejte.

Mezi tradiční způsoby, jak o nohy pečovat, patří teplá lázeň, například s bylinkami nebo mořskou solí, ošetření zrohovatělých a drsných částí speciální škrabkou nebo pemzou, mazání krémem a také peeling. Pokud chcete svým nohám dopřát opravdový luxus, zkuste některý z unikátních produktů Missha z řady péče o nohy.

Parafínová maska na nohy

Podobně jako má Missha parafínovou masku na ruce, má ji i na nohy. Pokožka nohou je velmi namáhaná a často na ni zapomínáme. MISSHA Home Esthetic Paraffin Foot Mask obsahuje velké množství parafínu, který odstraní odumřelé buňky. Rostlinný olej pokožku ochrání před poškození. Další složkou jsou extrakty ze zázvoru a citronu, které slouží jako osvěžující elixír.

Aplikace je snadná, maska je v podobě ponožek. Stačí si nohy omýt a důkladně osušit. Poté si oblékněte ponožky a zafixujte je. Maska se nechá působit dvacet minut za jemné masáže. Tuto masku může použít každý, slouží ke zvláčnění pokožky nohou, regeneruje, vyživuje, hydratuje a zanechá nohy jemné a hebké.



Peelingový zábal

Speciální peelingový zábal nebo také maska MISSHA Ginger & Vinergar Baby Foot Peeling Mask dokáže snadno odstranit drsnou kůži na chodidlech a patách, zároveň nohy příjemně osvěží. Ve složení najdeme zázvorový kořen, zázvorovou vodu a zázvorový ocet. Suchá pokožka se oddělí a popraskané paty se vyhladí. Již po prvním použití jsou nohy znatelně jemnější a hladší.

Použití je velmi jednoduché. Masku stačí nasadit na chodidla, je opět ve formě ponožek. Nechá se působit minimálně 60 až 90 minut, poté se nohy opláchnou. Klidně ale nechte masku působit přes noc. Je to příjemné, jednoduché a hlavně účinné.


Krém na nohy a paty

Zázvor je také hlavní složkou krému na nohy a paty MISSHA Ginger & Vinegar Smoothing Foot&Heel Cream. Ten pokožku vyhladí a zklidní. Nanáší se po koupeli nebo sprše a stane se dobrým každodenním pomocníkem v péči o nohy.

 

Peeling a šampón na nohy

Další se zázvorových produktů je peeling a šampón na nohy MISSHA Ginger & Vinegar Cooling Foot Scrub Shower. Změkčuje zrohovatělou kůži, působí antibakteriálně a jako bonus zlepšuje v nohou krevní oběh. Můžete jej použít během koupele nebo sprchování.


Osvěžující deo sprej na nohy

Skvělým každodenním pomocníkem je antibakteriální a osvěžující deo sprej se zázvorem MISSHA Ginger & Vinegar Deo Foot Mist, který snižuje pocení nohou a omezuje nepříjemný pach. Dalším účinkem je změkčení kůže a zlepšení prokrvení nohou. Můžete jej používat pravidelně, podle potřeby. Stačí jej nastříkat na nohy, nechat uschnout a můžete vyrazit.



Chladivé gelové náplasti

Máte vyčerpané, unavené a oteklé nohy? Zkuste chladivé gelové náplasti MISSHA Cooling Skinny Leg Patch. Ty dodají nohám energii a také je vyživí. Obsahují éterické oleje, mentol a kafr, mají příjemnou citrusovou vůni.






Žádné komentáře:

Okomentovat