Prohledat tento blog

pondělí 15. června 2015

Missha Magic Cushion- revoluční make-up ideální na léto

Hledáte ideální make-up na léto? Pak zkuste Missha Magic Cushion. Jde o produkt jedinečný nejen svou formou, ale i svými účinky.

Revoluční make-up Magic Cushion má netradiční balení, které vzdáleně připomíná třeba pudr. Po otevření oválného obalu se objeví aplikační houbička, make-up se schovává ve spodní části pod druhým víčkem. Nanášení probíhá pomocí aplikační houbičky (polštářku- odtud i jeho název), pro dokonalý efekt stačí i tenká vrstva. Přiměřené množství make-upu se aplikuje na polštářek a lehce vklepává do pleti. Nanášení je rychlé a snadné, nepotřebujete štětce, neumažete se a navíc je to forma ideální na cesty.


Jedná se o make-up lehký, hydratující, dobře krycí a zároveň přirozený. Pleť prozáří, vitalizuje, sjednotí, zdokonalí, neshromažďuje se ve vráskách ani pórech.

Existují dva druhy tohoto make-upu, a to MISSHA M Magic Cushion SPF50+/PA+++ a MISSHA M Magic Cushion Moisture SPF50+ PA+++, který je rozjasňující.

Rozjasňující Magic Cushion Moisture obsahuje extrakty z lotosového květu, chrpy a růže z Damašku. Nechybí pečující oleje z pupalky, světlice a slunečnice.

Magic Cushion obsahuje mikro krycí pigment, křemenný prášek, bambusovou vodu a extrakt plodu baobabu. Krycí pigmenty vytvářejí elegantní a bezchybné krytí. Make-up vypadá precizně po celý den, a to i díky křemenovému prášku, který dokáže efektivně pohltit pot a maz.

Oba typy tohoto make-upu mají SPF 50, takže pro slunečné dny je opravdu ideální. Využijete jej na den i pro večerní líčení.

Missha Magic Cushion je k dostání ve světlejším odstínu 21 a tmavším odstínu 23.



Žádné komentáře:

Okomentovat