Prohledat tento blog

úterý 17. července 2018

Hydratační pleťová řada s mořskými minerály

Pleť potřebuje hlavně hydratovat a dodávat ztracené minerály. A to nejen v horku. Zkuste výrobky od A'PIEU z řady Aqua Marine Mineral. Hloubkově hydratují a obsahují minerály z mořské vody.


Mořská voda je bohatá na více než 70 druhů různých minerálních látek v podobě iontů. Okamžitě obnovuje hydrataci a dodává pleti ztracenou rovnováhu. Jednotlivé produkty obsahují 30 až 40 % mořské vody a další extrakty. Cílem je hladká, svěží a zářivá pokožka. Produkty zlepšují pružnost, hydrataci, zabraňují předčasnému vzniku vrásek a vytváří kožní bariéru proti nadměrné ztrátě vlhkosti.

Hydratační minerální pleťový krém

A'PIEU Aqua Marine Mineral Deep Cream obsahuje 40 % mořské vody, extrakty z makrel a vodního hmyzu. Aqua-bomb Moist kapsle navíc hloubkově hydratují. Hodí se i jako noční krém.


Hydratační chladící oční tyčinka

A'PIEU Aqua Marine Mineral Eye Stick obsahuje 30 % mořské vody, dále extrakty zlatobýlu a moruše. Ideální je pro suchou pleť a můžete ji mít stále po ruce. Při pocitu suché a unavené pokožky se aplikuje především na oční okolí, lehce vklepe a nechá vstřebat.


Hydratační minerální pleťový toner

A'PIEU Aqua Marine Mineral Toner obsahuje 30 % mořské vody, extrakt zlatobýlu a mořských řas. Nanáší se na tvář vatovým tamponkem a nechá vstřebat.


Žádné komentáře:

Okomentovat