Prohledat tento blog

neděle 20. května 2018

Balzám ke zvětšení rtů využívá sílu wasabi

Wasabi je velmi ostrý zelený japonský křen. Často se podává k sushi a je součástí ostřejších japonských specialit. Jeho pěstování je poměrně náročné. U nás se používá v podobě prášku či pasty. Obsahuje vitamin C, B6, vápník a hořčík, bohatý je na antibakteriální složky.

Koho by napadlo, že využití wasabi bude i v kosmetice? Pomůže vám třeba zvětšit rty. Značka A'PIEU představuje balzám na rty právě s touto funkcí.

Balzám pro zvětšení objemu rtů využívá sílu křenu wasabi, hydratuje a vyhlazuje jemné vrásky. Nanáší se jako běžný balzám na rty, ale po aplikaci pravděpodobně ucítíte dočasně jemné mravenčení.



K dispozici je jak bezbarvá, tak i jemně tónovaná verze wasabi balzámu. A'PIEU Wasabiya Lip Plumper se může stát vaší tajnou zbraní. Bez nějakého zákroku můžete mít rty o něco plnější. Určitě stojí za vyzkoušení. K zakoupení je v zelené tubičce o obsahu 10 g.

1 komentář:

  1. Zdravím zajímalo by mě jaký má ten krém účinek? Jako jestli je možný jestli by to bylo možné dosáhnout i účinků aspon jako po takové operaci aspoň dočasného účinků. Jako wasabi mi chutná jako příloha k sushi a jako krém na rty sluší. A bydlím poprvé tak by mě zajímalo jaké má účinky.

    OdpovědětVymazat