Prohledat tento blog

pondělí 18. prosince 2017

A'PIEU – dceřiná značka kosmetiky MISSHA bohatá na nevšední produkty

Není vám lhostejné složení vaší kosmetiky? Zajímáte se kromě toho, jaký má produkt efekt, i o jeho složení? Pak by vás spolu se značkou MISSHA měla zajímat i její dceřiná značka – A'PIEU.

Kosmetiky pomáhající k harmonizaci vzhledu, ale zároveň vhodné i pro velmi citlivou pokožku, není na trhu stále dost. Popravdě je jí spíše pramálo. A'PIEU má 95 % produktů z organických složek, vhodných pro citlivou pokožku se sklonem k alergickým reakcím. Není tak problém nakoupit přípravky bez parfemace a umělých barviv.

Co v sortimentu najdeme? Kosmetiku na pleť, tělo i vlasy. Jsou to krémy na ruce, pleťové masky (včetně plátýnkových a slupovacích), pleťové krémy, šampony, čisticí pleťové přípravky, hydratační mléka, krémy, gely a mnoho dalších.

Co vás určitě nadchne, jsou plátýnkové masky, které budete chtít sníst, protože krásně voní jako ochucené mléko: po kakau, jahodách, banánech i kávě.


„Záchrannými“ produkty jsou tyčinka na černé tečky a chladící hydratační oční tyčinka.



Skvělá je i řada pleťových krémů obohacených o minerály: jeden o zinek, další o hořčík, třetí o vápník.


Kosmetika A'PIEU má jednoduché, ale zároveň nápadité obaly, složení se spoustou výživných látek a příjemně, nevtíravě voní. vaše pleť vám určitě poděkuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat