Prohledat tento blog

neděle 29. října 2017

Voděodolné řasenky využijete nejen v létě

Podzimní a zimní plískanice přinášejí nepříjemný vedlejší jev: rozmazanou řasenku. Kdo se nechce bát, že nalíčené oči přijdou v chumelenici nebo dešti za své, může sáhnout po voděodolné řasence. Tu většinou vytahujeme v létě nebo na bazén, ale proč ji nepoužít i v zimě? Dalším využitím je sport, řasenky jsou odolné i vůči potu.

I voděodolná řasenka dokáže řasy prodloužit, zahustit nebo natočit. Stačí najít tu správnou pro vaše řasy.
Voděodolná řasenka MISSHA Fiber Plus Mascara Fixer řasám dodá prodloužení i objem díky černé gelové textuře.



Na objem a natočení řas se zaměřuje voděodolná řasenka MISSHA M Super Extreme Powerproof Mascara (Volumizing Curling).



Prodlužující voděodolná řasenka MISSHA All Fixing Skinny Mascara (Clear Long) už podle svého názvu dodává i jemným krátkým řasám efekt řas přirozeně dlouhých díky podporujícímu polymeru. Štíhlý a jemný kartáček dosáhne i na drobné řasy u koutků oka.



Voděodolná řasenka pro natočení řas, to je MISSHA All Fixing Skinny Mascara (Light Curling). Její kartáček je efektně zatočený a pokrývá i nejjemnější řasy. Natočení ještě podpoří lehký fixační pudr. Pro větší efekt můžete použít kleštičky na řasy.



I barevná řasenka může být voděodolná. Důkazem jsou malinová řasenka MISSHA Lash-talk Color Mascara (Raspberry) nebo čokoládová MISSHA Lash-talk Color Mascara (Chocolate).




Aby proces odličování voděodolných řasenek nebyl nepříjemný, použijte speciální odličovač. Třeba voděodolný dvoufázový odličovač MISSHA Perfect Lip & Eye Make-Up Remover (Water-Proof).









Žádné komentáře:

Okomentovat