Prohledat tento blog

neděle 19. února 2017

Jak chránit pleť před škodlivinami ve znečištěném prostředí


Škodlivé látky z vnějšího prostředí negativně ovlivňují stav naší pleti a zanášejí ji. Pokožka při pobytu v nepříznivých podmínkách, zejména ve velkých městech, vypadá unaveně, není zářivá a dychtí po hydrataci. Přesně pro tyto případy vyvinula MISSHA řadu pleťové kosmetiky MISSHA Near SkinDustless. Čistí pleť od škodlivin a zároveň ji před nimi i brání. Jaké produkty v ní najdeme?



Ochranný pleťový krém MISSHA Near Skin Dustless Defense SunBlock na pleti vytváří iontový prodyšný film a navíc má SPF 50. O unavenou pleť pečuje komplex rostlinných výtažků, který se stará i o dostatečnou hydrataci.


Ochranné pleťové sérum MISSHA Near Skin Dustless DefenseSerum má matující efekt a pečuje celý den o pokožku za pomoci dvojitého ochranného polymeru. Ve složení najdeme například kyselinu hyaluronovou, takže o hydrataci a vzpruhu je dobře postaráno.


Ochranný pleťový toner MISSHA Near Skin Dustless ClarifyingToner čistí pokožku i od jemného prachu a nevysušuje ji. Díky aniontům ji zbavuje nejen vnějších škodlivin, ale i odumřelých kožních buněk. Extrakt z lotosu a kyselina hyaluronová zanechávají pokožku jemnou, svěží a zvlhčenou. 


Čisticí pleťový zábal 3v1 MISSHA Near Skin Dustless BubblePack To Foam odstraňuje škodliviny a nečistoty z pleti najednou díky třístupňové absorpční synergii. Působí v něm francouzský jíl a kationtové mikrobublinky. Zanesených pórů už se bát nemusíte.



Žádné komentáře:

Okomentovat