Prohledat tento blog

pondělí 16. ledna 2017

Jak se zbavit černých teček

Černé tečky jsou rozšířeným kosmetickým problémem. Někdo má štěstí na hladkou pokožku s téměř neviditelnými póry, jiný s touto záležitostí neustále bojuje. Pokud jsou ale póry rozšířené, usazuje se v nich maz společně s nečistotami a odumřelými kožními buňkami, ucpávají se a vznikají ony nechvalně známé černé tečky, které způsobují estetickou vadu krásy. Trápí ženy i muže. Jak se jich zbavit? Není to nic snadného, důležité jsou správná péče o pokožku, zdravá životospráva a nevymačkávat póry násilím.

Aktivní uhlí na sebe dokáže navázat nečistoty a potenciálně škodlivé látky. Této jeho vlastnosti se využívá i v kosmetických přípravcích zaměřených na redukci černých teček. Třífázová čisticí péče pro muže je pro redukci tohoto problému u pánů přímo určená. Muži trpí černými tečkami zejména v oblasti nosu, ale i jinde na tváři. Neradi podstupují nějaké složité kosmetické procedury a náplasti MISSHA For Men 3-Step Hedgehog Nose Pack jsou pro ně ideální.



Jak postupovat? Nejprve obličej omyjte vodou, aplikujte krok číslo jedna a nechte působit až 20 minut. Poté náplast odstraňte, zbylou esenci vmasírujte do pokožky a pokračujte krokem dvě, při kterém už dochází k odstranění nečistot z pórů. Závěrečná péče pak výsledek doladí a pleť zklidní.


Dalším přípravkem určeným na redukci výskytu černých teček je péče na rozšířené póry a černé tečky MISSHA Super Aqua Pore Kling Nose Dual Patch. Tyto dvoufázové náplasti obsahují italskou minerální vodu, která působí svými mikrobublinkami, póry čistí a stahuje. Obsaženy jsou i extrakty z limetky a máty. Nejprve na omytou pokožku aplikujte první náplast, nechte působit 15 minut, odstraňte ji a pleť dočistěte tamponkem s vodou či tonerem. Následuje nalepení druhé náplasti, která už bude působit půl hodiny, poté ji odstraníme a zbylou esenci do pokožky vmasírujeme.


Použití náplastí na černé tečky na nose je efektivní a snadné. Určitě je vyzkoušejte!



Žádné komentáře:

Okomentovat