Prohledat tento blog

neděle 8. ledna 2017

Deep Clear: hloubkové čištění pleti

Pouze čistá pleť může vypadat zdravě a vstřebat do sebe účinné látky z různých přípravků. Nová řada od značky Missha s názvem Deep Clear se postará o hloubkové vyčištění pleti od různých nečistot a make-upu. Poradí si i s velmi těžko odstranitelnými líčidly. Vybrat si můžete formu gelu, balzámu, pěny nebo oleje. Pleť bude nejen čistější, ale i zářivější.


Deep Clean Complex obsahuje účinné přírodní složky s čistícími účinky, odstraňuje zbytky nečistot i z ucpaných pórů a pomáhá pleti zbavit se odumřelých buněk. Hlavními složkami jsou: extrakt ze semen moringy, extrakt z jalovce obecného, alantoin a extrakt ze zeleného čaje. Kromě tohoto komplexu je obsažen také Vita Complex bohatý na vitamíny B1, B2 a C. jeho součástí jsou extrakty z rakytníku, Camu Camu a pomeranče.

Hloubkově čistící pleťový balzám MISSHA Deep Clear Cleansing Balm
má příjemnou strukturu, která při teplotě těla taje a mění se na olej. Aplikuje se na suchou tvář a masíruje krouživými pohyby s malým přídavkem vody.



Hloubkově čistící pleťová pěna MISSHA Deep Clear Cleansing Foam se aplikuje se do vlhkých dlaní a při nanášení vytváří bohatou pěnu.



Hloubkově čistící pleťový gel MISSHA Deep Clear Cleansing Gel To Foam poskytuje pokožce čistý finiš. Přidáním vody se změní na pěnu.



Odličujete se ráda oleji? Hloubkově čistící pleťový olej MISSHA Deep Clear Cleansing Oil důkladně pokožku vyčistí i odlíčí a zanechá ji hydratovanou. Aplikuje se pumpičkou, stejně jako gel, a skvěle účinkuje s přídavkem malého množství vody.







Všechny produkty Deep Clear se na závěr smyjí vlažnou vodou, nenechávají se na pleti déle působit. Kromě jejich účinku vás jistě potěší pěkné a energií nabité balení šťavnatě oranžové barvy.



Žádné komentáře:

Okomentovat