Prohledat tento blog

pondělí 7. listopadu 2016

Dopřejte pleti jemný peeling. I té citlivější

Jemný peeling bychom měli pokožce pravidelně dopřát, jelikož odstraňuje odumřelé buňky, čistí, prokrvuje, opticky vylepšuje a napomáhá regeneraci. Mechanický peeling probíhá pomocí různě velkých zrníček v krémovém, gelovém či olejovém základu. Hrubší peeling je vhodný spíše na pokožku těla, na obličeji by mohl nadělat paseku. Čím častěji „peelingujeme“, tím jemnější by měl přípravek být. Pokud máte citlivou pokožku, je třeba postupovat opatrně a nejlépe její potíže zmírnit a zahojit drobné ranky, například v případě akné, alergické reakce nebo ekzému. 

Pro peeling se využívají nejrůznější moderní kosmetické vymoženosti, ale částečky mohou být také čistě přírodního složení. Přirozené peelingové schopnosti mají třeba namletá jadérka nebo cukr. A toho využívají jemné peelingy Missha, vhodné i pro citlivou pleť.

Peeling s jablečnými jadérky a extraktem z limetky má gelový základ.



Jemný peeling s hnědým cukrem a extraktem z medu je rovněž postaven na gelovém základu, má velmi příjemnou sladkou vůni a skvěle pleť hydratuje.



Pleťový peeling s kakaem má základ krémový a díky obsahu kakaového másla, levandule a slunečnicového oleje vyživuje, hydratuje a pleť pak není podrážděná.


Jak peeling použít? Jednoduše. Přiměřené množství peelingového přípravku naneseme na navlhčenou pokožku, nikoliv na suchou. Masírujeme jemnými krouživými pohyby a poté důkladně opláchneme vlažnou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat