Prohledat tento blog

pondělí 21. listopadu 2016

Proč nevyzkoušet barevné oční linky?


Novým nepřehlédnutelným trendem jsou barevné oční linky. Vídáme je na celebritách i „obyčejných“ ženách a dívkách. Kdo chce oživit barvičkami své líčení, určitě by neměl na linky zapomenout.  A to nejen v létě, skvěle rozjasní í i pošmourný zimní den.

S barvami jde krásně experimentovat a hrát si. Začít můžete s nějakou méně nezvyklou, třeba s tmavě modrou linkou. A jakmile si na ni zvyknete, můžete jít do něčeho odvážnějšího. A kdo si netroufne je nosit běžně, může je zkusit alespoň na party.



U linek se fantazii meze nekladou. Jakmile se je naučíte precizně vykreslit (což může být zezačátku trochu problém, ale nebojte, při troše cviku a dostatku trpělivosti to zvládne nakonec každá), dají se s nimi dělat divy. Co třeba dvě barevné linky nad sebou?

Nedaří se vám linka? Zkuste ji začít od středu oka k vnějšímu koutku, a teprve poté domalovat její vnitřní část. Řasenku nanášejte až na závěr. Určitě nechcete vypadat zmalovaně, proto k výraznému očnímu líčení volte méně výraznou rtěnku.

Barevné mohou být linky na horním víčku i na víčku spodním. Nezbývá než malovat a malovat, určitě najdete svůj vlastní styl, nebo pokaždé vytvoříte zcela originální líčení. Linka na horním víčku a spodním linka mohou být každá odlišně barevná. Bát se nemusíme ani světlých linek.




Barevné linky se dají vytvořit štětečkem a navlhčeným očním stínem, někdo dá přednost přímo barevným linkám. Vyzkoušejte skvělé tekuté voděodolné linky s aplikátorem, díky kterému to půjde skoro samo.


Tekuté linky jsou k dispozici třeba v tmavě modré, jemně zlaté, khaki zelené nebo matné vínové.






Alternativou klasických očních linek v tužce jsou gelové oční linky s krémovou texturou, se kterými se pracuje podobně. Obsahují i diamantový prášek a bambucké máslo. Na výběr je několik barev, zajímavá je například Raspberry Ade.


Žádné komentáře:

Okomentovat