Prohledat tento blog

pondělí 29. srpna 2016

Luxusní oční krémy v tyčince

Péče o oční okolí je jedním z hlavních kroků, pokud chceme mít pleť co nejdelší dobu bez viditelných vrásek a váčků pod očima, vypadat svěže a mladě. Je to oblast náchylná na vysušování a tvorbu mimických vrásek, proto vyžaduje pozornost už od poměrně mladého věku. Proč tomu tak je? Je poměrně tenká, namáhaná, neobsahuje téměř žádné mazové a potní žlázy, bývá křehčí a náchylnější k dehydrataci. Často ji nešetrně „dřeme“ během odličování, rozhodně jí neprospívá mhouření očí do sluníčka a bohužel ani smích. Co s tím? Nezapomínejte na sluneční brýle, používejte pravidelně oční krémy a smíchu se rozhodně nevzdávejte.

Oční okolí si zkrátka žádá si něco extra, a tím může být i péče o tuto oblast od značky Missha. Produktů je v nabídce mnoho, ale pokud se zaměříme na pohodlnou aplikaci formou tyčinky a luxusní složení, musíme vyzdvihnout dva výrobky, které po vytažení z kabelky připomínají rtěnku, jsou elegantní a dokážou s pokožkou okolo očí téměř zázraky. Použít je můžete kdykoliv je potřeba a nosit všude s sebou, aplikace je hygienická díky tomu, že se nemusí použít prsty.

Geum Sul Vitalizing Stick Eye Cream

Orientální anti- aging oční krém s nevšedními a prémiovými složkami je ideální pro všechny ženy, které chtějí své pleti dopřát něco extra. Patří k řadě „Zlatý sníh“, využívající poznatků orientální medicíny. Výjimečné je obohacení o zlatý extrakt pro zářivou a omlazenou pokožku. Kromě zlatého extraktu obsahuje tento krém extrakty z jeleního paroží, houby reishi, sněžného lotosu a ženšenu. Extrakty se během výroby vitalizují v keramice z 24 karátového zlata a místo obyčejné vody se využívá ženšenová voda. Co určitě oceníte je absence parabenů, minerálních olejů, parfemace a barviv.


Time Revolution Immortal Youth Stick Eye Cream

Oční krém pro účinnou redukci vrásek a kruhů pod očima poskytuje očnímu okolí péči, hluboce jej hydratuje a zpevňuje. Hlavní účinnou složkou je extrakt z Japonské břízy, která je nazývána „Královna lesa“. Je tomu tak proto, že její kůra zůstává ve skvělé kondici po stovky a někdy i tisíce let! Další složkou je neoendorphin, který je jednak zodpovědný v našem těle za dobrou náladu, ale také dodává pleti energii a posiluje kožní bariéru. Resveratrol zase zvyšuje pružnost pokožky a kokosová aminokyselina povzbuzuje tvorbu kolagenu.



Tyto dva oční krémy jsou „nadupané“ účinným složkami a extrakty, určitě se vyplatí do nich zainvestovat a nosit je stále s sebou, vaše oční okolí vám poděkuje a budete se moct pyšnit rozzářeným a svěžím pohledem.


Žádné komentáře:

Okomentovat