Prohledat tento blog

pondělí 15. srpna 2016

Boj s rozšířenými póry za pomoci řady Super Aqua Pore- Kling

Rozšířené póry jdou většinou ruku v ruce se smíšenou nebo mastnou pletí. Velikost pórů je daná geneticky a sebelepší péčí se jich úplně nezbavíme, nicméně lze zajistit, aby byly staženější, čistější a méně viditelné. Jak na ně tedy vyzrát?

Mastná pleť nezbavená zbytků odumřelých buněk nahrává tomu, že póry vypadají větší, navíc se ucpávají. Tím, že na vzduchu mastnota v pórech oxiduje, vznikají tolik nepopulární černé tečky. Stav pórů se má tendenci zhoršovat s věkem a nepomáhá ani přílišné vystavování se slunci. Klíčem k hezčí pleti tedy bude její správné čištění, peeling a maskování pomocí „stahujících“ přípravků. Výběr kosmetických produktů je nesmírně důležitý.

Skvělou práci v péči o póry zastane řada kosmetiky Missha s názvem Super Aqua Pore- Kling založená na účincích minerální vody vyvěrající v Itálii, bohaté na draslík a vápník. Nezbytnou součástí složení jsou i extrakty z limetky a máty. Minerální voda s jemnými bublinkami a minerály má za úkol pleť čistit, máta regulovat tvorbu mazu a limetka stahovat póry.

Tato péče zahrnuje několik kroků a produktů, které pleť čistí, stahují, revitalizují a hydratují. Jsou jimi toner, pleťová emulze, péče a plátýnková maska. Nejlepší je používat všechny produkty z řady v doporučeném postupu, aby byl efekt co největší.

Nejprve pleť vyčistěte tonerem Super Aqua Pore-Kling Toner, po umytí tváře a odstranění make-upu, za pomoci vatového tamponku.


Následně naneste emulzi Super Aqua Pore-Kling Moisturizer a nechejte ji vstřebat.



Na nos použijte péči na rozšířené póry a černé tečky ve formě náplasti Super Aqua Pore Kling Nose Dual Patch, nechejte působit 10 až 15 minut, odstraňte, oblast očistěte tonerem a následně nalepte náplast druhou, kterou nechejte působit až 30 minut. Poté už nečistěte, ale esenci dovolte se vstřebat.


Na celý obličej je určena plátýnková maska Super Aqua Pore Kling Bubble Sheet Mask, která se nechává působit 10 až 15 minut.




Žádné komentáře:

Okomentovat