Prohledat tento blog

pondělí 11. července 2016

Péče o mastnou pokožku zacílená na muže

I muže dokáže potrápit problematická pleť a navíc nemohou nedostatky skrýt pod make-up a vylepšit svůj vzhled, když se neprobudí zrovna s pletí v nejlepší kondici. Nadmíra mazu, pupínky a snadné podráždění pokožky jsou častou potíží. Čištění, zklidnění a regulaci mazu slibuje pleťová řada Missha For Men Sebum Breaker přímo určená na muže.

Cedrové jehličí čistí, lotosové listy regulují tvorbu mazu, maliník zklidňuje a pšeničné klíčky revitalizují.
Toner, emulze, sérum, pleťová voda i peelingová pěna, všechny tyto přípravky můžete vyzkoušet na vaší cestě k lepší pleti a vyššímu sebevědomí. Ideální je používat celou řadu společně a většinou vyhovuje i pánům, kteří péči o pleť moc nedají a neradi si na sebe cokoliv „patlají“.

Peelingová čisticí pěna

Ani muži by neměli zapomínat na peeling… Pokud ho nechcete krást partnerce, vsaďte na tento, která vaší pleti prospěje mnohem více a navíc má i příjemnou vůni. Jemná zrníčka odstraňují odumřelé kožní buňky a čistí póry bez toho, že by způsobovaly podráždění.

Pleťové sérum

Toto sérum pečuje o póry, uzavírá je a maximálně redukuje tvorbu mazu. Navíc je velmi osvěžující s nevtíravým aroma.

Pleťový toner a emulze

Toner a emulze dohromady v jednom kroku jsou skvělou volbou pro hydrataci a osvěžení pleti, efekt umocňuje osvěžující vůně.

Hydratační pleťová emulze

Potřebujete osvěžit suchou a unavenou pokožku? Tato hydratační emulze to zvládne na jedničku a navíc se po ní nebudete lesknout. Někteří muži na pleti nic moc nesnesou, ale tento fluid určitě stojí za vyzkoušení a výjimku.

Pleťový toner

Toto je první krok péče o pleť, čistí bez nějakého podráždění nebo vysušení, naopak, příjemně hydratuje.


Žádné komentáře:

Okomentovat