Prohledat tento blog

úterý 7. června 2016

Korektory pro zamaskování nedokonalostí- jaké máte možnosti?


Korektor je pomocník, bez kterého by se řada z nás neobešla ani v běžné dny. „Zmizík“ na drobné i větší nedokonalosti dokáže zachránit situaci v případě kruhů pod očima, pupínků, jizviček, modřinek, rozšířených žilek, červených flíčků a dalších vad na kráse. Cílem je dosáhnout sjednocení pleti, většinou v kombinaci s make-upem nebo BB krémem, ale používat můžete i korektor sám o sobě, nikoliv na velkou plochu, ale jen na ta místa, která potřebujete zakrýt.

Jaké korektory pro vás má značka Missha? Můžete si vybrat z těch v tubě, tyčince, paletce nebo v kelímku. Obecně je tužší korektor lepší na pupínky a ten tekutý zase na zamaskování kruhů pod očima a projasnění. Méně je někdy více, proto nejprve naneste korektoru méně a v případě potřeby ještě přidejte. Důležité je vybrat si odstín vhodný k vaší pleti.

Paletka korektorů ve dvou verzích

Paletka MISSHA Closing Cover Palette Concealer je k dispozici ve dvou verzích, a to 01 vanilla mix a 02 honey mix. Každá z paletek obsahuje tři korektory, které se nanášejí pomocí přiloženého štětečku nebo prsty. Růžová barva je určena pro zakrytí kruhů pod očima, dva další odstíny kryjí nedostatky, a to jednotlivě nebo je můžete smíchat. Korektor dobře kryje a přitom nevysušuje, obsahuje mimo jiné i extrakty z baobabu a pomerančů.


Tekutý korektor v tubě

Tekutý korektor lze využít na krytí nedostatků i na větší ploše, případně ho můžete smíchat s vaším make-upem. Má příjemnou texturu, která dobře splyne s pokožkou a drží pevně na svém místě i po aplikaci make-upu. Některé tekuté korektory mají tendenci se slévat do vrásek, ale MISSHA Closing Cover Liquid Concealer pokožku hydratuje a dobře kryje i okolo rtů a očí.


Krémový korektor v kelímku

MISSHA Signature Extreme Cover Concealer je silně krycí korektor s SPF 30. Má příjemnou krémovou konzistenci a krásné balení. Nanáší se prsty nebo štětečkem a jemně vklepe do pleti.


Druhým krémovým korektorem v praktickém malém balení je MISSHA The Style Perfect Concealer, který dobře kryje a pleť rozzáří.


Korektor v tyčince

Tuhý korektor v tyčince MISSHA The Style Fitting Wear Pore Cover Stick je klasikou do každé kabelky. Pohodlně se používá, nezabere moc místa. Nenesete jej na potřebné místo a rozetřete nebo vklepete prsty.

Druhým trochu luxusnější korektorem v tyčince je MISSHA Signature Flawless Cover Stick Concealer s SPF 35, který obsahuje mnoho zajímavých složek, které pleť vyživují, a díky tomu nevysušuje. Dokáže skrýt i nerovný povrch pleti nebo póry.


Korektor v tužce

Korektor MISSHA Closing Cover Pencil Concealer má výhodu velmi přesné aplikace díky svému tenkému konci, zakryje dobře třeba malé pigmentové skvrny nebo tmavší místa. Obsahuje hydratační másla a díky fixačnímu polymeru skvěle drží na svém místě.









Žádné komentáře:

Okomentovat