Prohledat tento blog

pondělí 20. června 2016

Foot Doctor: řada péče o nohy

Péči o nohy mnohdy zanedbáváme. Mažeme si celé tělo, provádíme peeling a další procedury, ale chodidla, která nás celé dny nosí, většinou jen umyjeme. V létě nohy vystavujeme více na odiv a chceme, aby vypadaly dobře, nestrašili jsme okolí rozpraskanými patami a neupravenými nehty. Missha má pro vaše nohy pečující řadu Foot Doctor, se kterou to půjde samo. Pomáhá především s rozpraskanými patami, suchou kůží, pocením a zápachem.



Výživa pokožky a péče o paty

Výživný krém na suché a popraskané paty obsahuje ureu, která pokožku hydratuje a vyživí. Výhodou je, že se krém rychle vstřebá, takže se nemusíte být mastného nebo lepkavého pocitu. K dalším složkám patří lecitin a extrakt z černého ovsa, které kůži vyživí a zjemní. Nechybí kyselina salicylová pro osvěžení. Krém je nejlepší nanášet po koupeli.



Peeling

Peelingová čisticí péče poskytuje pokožce nohou peeling a vyčištění současně. Peelingový efekt způsobuje prášek z jader meruněk a hroznového vína s různě velkými rozemletými částečkami. Kyselina salicylová působí rovněž peelingově, je to jistá forma chemického peelingu bez podráždění pokožky. Díky extraktu z jablek je pokožka osvěžená. Peeling se nanáší na navlhčená chodilda a po masáži krouživými pohyby se smyje.



Jak zabránit zápachu a pocení nohou

Osvěžující sprej na nohy ochladí a osvěží, zároveň pomáhá bojovat s nežádoucím zápachem a pocením. Obsahuje bylinné extrakty, mentol a proti zápachu účinný cyklodextrin.






Žádné komentáře:

Okomentovat