Prohledat tento blog

pondělí 21. března 2016

Anti-age ochranné sérum proti předčasnému stárnutí pleti

Stres, hektický životní styl, nezdravé ovzduší, zakouřené prostory, střídání teplot, mnoho hodin denně v interiérech, nedodržování pitného režimu, špatná strava, to vše a další civilizační vlivy škodí naší pokožce. Pleť sice stárne přirozeně, ale vnější vlivy mohou tento proces urychlit.

Kromě toho, že bychom se měli snažit svůj životní styl zvolnit a začít se o sebe více starat, můžeme naší pleti dopřát kvalitní péči a trochu zmírnit dopad života ve městě. Odvděčí se nám tím, že nebude zbytečně stárnout předčasně. 

Tou správnou péčí může být anti-age sérum Missha Near Skin Aging Defense Serum, takový malý zázrak, který dokáže hned několik věcí naráz. Jsou to:

  • Hydratace
  • Zpevnění
  • Vitalizace
  • Zjemnění textury
  • Péče o vrásky

Toto sérum chrání pleť před různými škodlivými podněty, kterým je vystavena dnes a denně. Obsahuje několik účinných složek, které dohromady mají opravdu výrazný efekt, který pocítíte již po pár dnech používání.


Produkt stačí nanést na vyčištěnou pokožku, lehce vklepat a nechat vstřebat. Je to úplně jednoduché. Pak můžete pokračovat a použít váš oblíbený denní nebo noční krém. Balení je poměrně velké, o objemu 50 ml, dávkuje se pohodlně pumpičkou a vypadá velmi luxusně. Určitě udělá radost nejen vám, ale i někomu z vašeho okolí, třeba mamince, kamarádce nebo babičce.

Žádné komentáře:

Okomentovat