Prohledat tento blog

neděle 7. února 2016

Plátýnkové masky, které vás budou bavit

O plátýnkových maskách už jsme jednou psali. Hodně žen si je oblíbilo díky snadné aplikaci bez nutnosti něco na sebe „patlat“ a následně smývat nebo slupovat. Stačí plátýnko napuštěné účinnými látkami a s již připravenými otvory pro oči a ústa vyndat z obalu, přiložit na vyčištěnou pleť a po doporučené době zase sundat. Většinou není ani třeba obličej hned oplachovat, naopak, žádoucí je nechat účinné látky ještě působit.

Možná už jste také nějaké od značky Missha vyzkoušeli. Dnes pro vás máme tipy na netradiční a nápadité plátýnkové masky, které vám i vašemu okolí rozveselí den. Proč si ze sebe neudělat trochu legraci?

Masky v podobě zvířátek

Hydratační, rozjasňující nebo zpevňující masky v podobě zvířecích „obličejů“, to jsou plátýnkové masky, které najdete pod názvem Missha animal mask. Ty obsahují hydrogel, eukalyptový extrakt, extrakt mořských řas a další účinné látky. Každá maska je ve svém složení trochu odlišná a má jiný efekt. Na výběr je maska v podobě pandy, tygra, prasátka, lišky nebo vydry.

 

Masky s fluorescenčním světelným efektem

Maska, která pleti vrátí hydrataci a pružnost, a která bude zároveň svítit ve tmě? To zní zábavně, nemyslíte? MISSHA Nightglow Mask má na sobě motivy se světelným efektem a bude vás určitě bavit. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, adenosin a propolis. Na výběr jsou motivy motýl, pavouk nebo netopýr. Maska vypadá na obličeji odlišně na světle a ve tmě.





Žádné komentáře:

Okomentovat