Prohledat tento blog

pondělí 4. ledna 2016

Sprej na ochranu vlasů nejen při žehlení

Ochrana vlasů je potřeba v každém ročním období. Nejvíce trpí UV zářením, žehlením, fénováním a chemickými barvami. Určitě bychom měli používat jen kvalitní žehličky a fény, které vlas poškozují co nejméně. Rozhodně zapomeňme na žehlení ještě vlhkých vlasů! V žádném případě se nedoporučuje každodenní žehlení. Ani denní mytí vlasů a jejich foukání není k užitku. Základem je kvalitní střih, který omezí nutnost stylingové úpravy na minimum.

Zejména pokud je vlas vystavován vysokým teplotám, měli bychom jej chránit. Jak je to s fénováním a žehlením vlasů? Způsobuje lámání vlasů a jejich vysoušení, špatně se s nimi pracuje, jsou porézní bez lesku, nedokážeme vytvořit takový objem a vypadají nezdravě. Aby vlasy i přes to, že je upravujeme s pomocí tepla, vypadaly dobře, je nutno použít správní stylingové produkty, které rozhodně nejsou přežitkem. Nápomocný je ochranný vlasový sprej od značky Missha, který vlas obaluje ochrannou vrstvou a hydratuje.


MISSHA Procure Protecting Hair Water Mist vlasy chrání nejen před teplem, ale i před UV zářením a dalšími škodlivými vlivy. Hydratuje je a zanechává hladké a jemné. Phyto- substance a kyselina hyaluronová vytvoří na vlasu ochranný film, s podobnou strukturou, jakou má samotný vlas. Co určitě oceníte je to, že sprej dokáže eliminovat působení tření a statické elektřiny.

Ochranný sprej se používá na vlasy před fénováním i po něm. Na vlasy se stříká ze vzdálenosti přibližně 10 centimetrů a použití je opravdu snadné. Uvidíte, že se stane vašim nepostradatelným pomocníkem po celý rok.



Žádné komentáře:

Okomentovat