Prohledat tento blog

pondělí 25. ledna 2016

Jak vyživit a hydratovat pokožku celého těla?



Zima je v plném proudu a mnoho z nás trpí na suchou pokožku. Zdá se vám, že se nemůžete „domazat“ a nic nepomáhá? Možná v létě žádné problémy nemáte, ale momentálně jste nešťastná z toho, co vaše pleť předvádí. Taky je ale možné, že máte suchou pokožku celoročně a v zimě je to prostě jen horší. Pro „sušenky“ má Missha skvělou řadu s ovesným komplexem, která vám s tímto problémem pomůže.


Složení těchto přípravků vyživuje, hydratuje a zklidňuje, suchá a citlivá pleť si bude lebedit. Co vše najdeme ve složení produktů MISSHAOat Meal Enriched Body? Je to především ovesný komplex bohatý na proteiny a vitamin B. Výborně hydratuje díky schopnosti zadržet v pokožce dostatečné množství vody. Nechybí ale ani bambucké nebo kakaové máslo.

Určitě oceníte absenci pocitu lepkavosti, přípravky se rychle vstřebají a zanechají pouze příjemný pocit, nikoliv mastný film. Složení je bez syntetické parfemace, takže vyhoví i těm, kteří jsou na umělé vůně hákliví. 

Pokud chcete opravdovou hydratační „bombu“ pro vaši pokožku, sáhněte po vyživujícím tělové oleji. Ten kromě uvedených složek obsahuje navíc olej z hroznových semínek, mandlový a světlicový. I když jde o olej, nelepí a je velmi příjemný. 


Do této řady dále patří vyživující tělové mléko, stejně jako olej vybavené praktickou pumpičkou, vyživující tělový krém v téměř 400 ml balení a tělové máslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat