Prohledat tento blog

pondělí 19. října 2015

Masky z barevného jílu na každý problém pleti. Namixujte si masku přesně pro vás!

Říká vám něco pojem multimasking? Dopřejte své pleti přesně to, co potřebuje, masku účinnou na konkrétní problémy s pletí. Umožní vám to barevné jílové masky Missha. Zejména u smíšené pleti je dobré na každou zónu použít jinou masku pro co největší efekt. Budete si jisti, že každá část plet vašeho obličeje dostane přesně to, co potřebuje.

Pleťové masky Missha z barevného jílu pocházejícího z jižní části Brazílie jsou každá určena na jiný problém s pletí. Jíl bohatý na minerály pleť vyživí a komplex rostlinných extraktů dopomůže ke optimálnímu efektu. Můžete si tak pořídit masky, které zcela vyhoví konkrétním požadavkům vaší pleti. Například mastnější T-zóna a sušší místa na zbytku obličeje trápí mnoho z nás. Určitě je jasné, že jedna univerzální maska nikdy zcela nevyhoví takové pleti. Vyzkoušejte multimasking a uvidíte, jak bude pleť rázem spokojená.

Hydratační pečující maska s růžovým jílem

Maska poskytne hydrataci, jas a energii suché a unavené pokožce. Kromě růžového jílu bohatého na hliníkové ionty a oxid železa je součástí masky růžový komplex rostlinných složek, především extrakt z broskve a lotosu.


Rozjasňující hydratační maska se žlutým jílem

Pečující rozjasňující maska se žlutým brazilským jílem je to pravé pro rozzáření vaší pleti. Žlutý jíl pleť čistý, rozjasňuje a zjemňuje. Důležitý je žlutý komplex obsahující extrakt ze semen, manga, citronový extrakt a zlato. Navraťte pleti ztracený jas díky této masce!


Zpevňující maska s fialovým jílem

Tato maska pokožku zpevňuje, vyživuje a zvyšuje její elasticitu. Fialový jíl je mimo jiné bohatý na hořčík, který pleť čistí a celkově zlepšuje její stav. Fialový komplex obsahuje extrakty z fialky, černého bezu a levandule.


Maska ze zeleného jílu pro problematickou pleť

Tato maska čistí póry a pomáhá absorbovat maz. Zelený jíl obsahuje minerál montmorillonit, který je nápomocný při absorpci nadbytečného mazu. V zeleném komplexu najdeme extrakt z citronové trávy, eukalyptu a také švestkovou vodu. Pokud se nemůžete zbavit problémů s pletí, určitě tuto masku vyzkoušejte.


Masky z barevného jílu se nanášejí na vyčištěnou pleť v dostatečně silné vrstvě a nechávají působit 10 až 15 minut. Poté se důkladně opláchnou vlažnou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat