Prohledat tento blog

úterý 1. září 2015

Black Ghassoul- efektní kombinace marockého jílu a černého uhlí dokáže s pletí zázraky



Řada Black Ghassoul zahrnuje několik přípravků, které lze účinně kombinovat. 

Hlavními složkami jsou:

  • Černé uhlí z kvalitního korejského dřeva, které má antibakteriální účinky, čistí a uklidňuje pokožku

  • Jíl z Maroka, který čistí póry, hydratuje a redukuje maz

„Ghassoul „ je přírodní jíl, oblíbená kosmetická surovina marocké královské rodiny. Přípravky dokážou při pravidelném používání pleť vyčistit, zbavit černých teček a některých dalších nedokonalostí, a celkově zlepšit její stav. 

Sada Black Ghassoul se skládá z čisticího mýdla, slupovací masky na nos a vypínací masky na stažení pórů. Přípravky si můžete koupit buď zvlášť, nebo ve výhodném balení všechny dohromady. Masky se dají aplikovat střídavě, a to jednou nebo dvakrát týdně. Aplikují se na místa, která chceme vyčistit, hydratovat a vypnout, po 15 minutách působení se odstraňují. Mýdlo se může používat denně.

Slupující čistící maska na nos

Black Ghassoul Peel-off Nose Pack je slupovací maska, která vás dokáže efektivně zbavit černých teček a bílých pupínků. Tyto problémy trápí mnoho lidí a boj s nimi bývá neúspěšný. Pokud je to i váš případ, určitě tuto masku vyzkoušejte. 


Smývatelná pleťová maska

Black Ghassoul Tightening Mask je maska, která redukuje potíže s póry. Redukuje maz a odstraňuje nečistoty. 


Čistící mýdlo na problematickou pleť

Black Ghassoul Foam Cleansing Bar je mýdlo určené speciálně na pleť s akné. Odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu, odmašťuje, uvolňuje ucpané póry, detoxikuje a osvěžuje pokožku. Při použití vytvoří bohatou pěnu, kterou je dobré nechat asi 1,5 minuty působit, a poté spláchnout vlažnou vodou. 




Žádné komentáře:

Okomentovat