Prohledat tento blog

neděle 7. listopadu 2021

Luxusní péče o oční okolí

Pokožka okolo očí rychle stárně, je tenká a citlivá. Oční péče by se měla lišit od zbytku pleťové kosmetiky a zaslouží si velkou pozornost. Dnes vám ukážeme několik produktů, kterými můžete okolí vašich očí hýčkat, přispět k pomalejšímu vzniku vrásek a svěžejšímu pohledu.

Orientální bylinný oční  krém
MISA Yei Hyun Eye Cream využívá energii japonské černé borovice (Pinus Thunbergii). Ta zpevňuje oční okolí, hydratuje, posiluje, zjemňuje a zlepšuje elasticitu. Kromě černé borovice najdeme v krému extrakty z vlčího máku a speciální recepturu Kyungokdan. To jsou extrakty ženšenu, houby pornatky kokosové, medu a čínského náprstníku. Tento orientální bylinný koktejl je pro vaše oči opravdu blahodárný. 



Hydratační anti-age oční krém
MISSHA Cho Gong Jin Sosaeng Eye Cream je mimořádně zvláčňující a hydratační krém, ideální pro povadlou a velmi suchou pleť. Obsahuje výtažky z houby zvané ohňovec brázditý, která zmírňuje projevy stárnutí, extrakty z čínského náprstníku a černého ženšenu připavené podle starého orientálního receptu Gongjinbichaekdan. Dále ve složení najdeme i další extrakty pro posílení účinků. 



Oba zmíněné luxusní oční krémy jsou součástí kompletních řad péče o pleť.

Hydrogelové oční náplasti jsou populární jako jednorázová vzpruha, která zvláční a vyživí oblast pod očima.
MISSHA Speedy Solution Firming Gel Eye Patch obsahují kyselinu lipoovou, glutathion a kyselinu hyaluronovou.


Oční náplasti s kolagenem a zlatem MISSHA 24K Collagen Hydrogel Eye Patches jsou tipem na luxusní dárek. Obsahují mořský kolagen, skvalen a především zlato, které dodá vitalitu a omladí pokožku. 


Oční náplasti doporučujeme aplikovat jednou až dvakrát týdně na 20minut.







Žádné komentáře:

Okomentovat