Prohledat tento blog

pondělí 16. srpna 2021

Obnovující trio pro krásnou pleť

Účinné trio přípravků pro obnovu pleti, to je inovovaná řada MISSHA Time Revolution The First. Esence, sérum a krém vaši pokožku „nakopnou“, obnoví její rovnováhu a viditelně zlepší její stav.

Při výrobě produktů se využívá metoda PRO FERMENT α™. Ta dodává aktivní složky pomocí speciální distribuční technologie a za použití dvojí fermentace. Zjednodušeně řečeno, vše v produktu obsaženo se mnohem lépe vstřebá a využije.

Revoluční obnovující esence nahrazuje toner. Obsahuje fermentované kvasinky pro hydrataci, výživu a obnovu pleti. Rovněž brání vzniku předčasných vrásek, redukuje tvorbu mazu a zpevňuje. 



Esenci nanášíme vatovým tamponkem na vyčištěnou pleť ráno i večer.

Obnovující sérum
ve formě emulze je dalším krokem po esenci. Obsahuje fermentovaný enzym pupečníku asijského, extrakty perel nebo rýže.
Sérum má spoustu blahodárných účinků na pleť. Kupříkladu ji zklidňuje, zvláčňuje, vyrovnává její tón, vypíná a vyrovnává vrásky. Je toho ale daleko více.


Posledním krokem péče o pleť za pomoci tohoto tria je obnovující krém s UV ochranou (SPF 16). Mimo toho, že o pleť pečuje, vytváří na ní i ochrannou vrstvu. Pomáhá v tom především extrakt z měsíčku lékařského. Ve složení najdeme filtrát bakterie lactococcus nebo zkvašený Cica filtrát. Používání usnadňuje praktické balení s pumpičkou.




Žádné komentáře:

Okomentovat