Prohledat tento blog

pondělí 4. ledna 2021

Šetrný antibakteriální gel na ruce

 V dnešní době se stal antibakteriální gel naším věrným pomocníkem. Nosíme ho s sebou, vozíme v autě, používáme v práci. Ruce ale dostávají zabrat. Proto bychom si měli vybrat takový gel, který o ně zároveň pečuje. Řada přípravků rovněž nevábně zapáchá, což od aplikace odrazuje. To ale neplatí o desinfekčním gelu na ruce MISSHA.

MISSHA Perfect Clean Hands je účinný, ale přitom šetrný antibakteriál gel na ruce s obsahem aloe vera. Udržuje pokožku rukou dezinfikovanou a čistou. Objem lahvičky je 140 ml. Aplikace probíhá snadno, kdykoliv a kdekoliv. Neoplachuje se, příjemně voní (má jemnou květinovo – ovocnou vůni) a hydratuje. Ve složení najdeme i extrakt zeleného čaje a ženšenu.

 



Účinnou látkou je ethanol, který zabíjí 99,9 % bakterií, virů a dalších mikrobů. Stačí si malé množství gelu nanést do dlaní a po dobu 30 vteřin roztírat po celých rukou. Je důležité žádné místo nevynechat, ani hřbety rukou nebo prostor mezi prsty. Gel se nechá zaschnout, působit a neoplachuje se. Opakovat můžeme podle potřeby. 



Žádné komentáře:

Okomentovat