Prohledat tento blog

pondělí 7. prosince 2020

Luxusní pleťové krémy MISSHA Time Revolution Bridal

Sháníte dárek na poslední chvíli nebo exkluzivní kousek do vaší kosmetické poličky v koupelně? Ať už je to jakkoliv, krémy MISSHA Time Revolution Bridal se svým originálním obalem zaujmou každého. Vybrat si můžeme krém rozjasňující, hydratační nebo zpevňující. Obsahují řadu cenných složek a i jejich balení stojí za to. 

Rozjasňující krém

Rozjasňující krém je ideální pro vitalizaci tmavšího tónu pleti. Pokožku rozzáří, zjemní, hydratuje a vyživuje. Obsahuje květinový komplex, glutathione, kalamín pro zklidnění, mléčné proteiny, adenosin a dokonce i diamantový prášek. 



Hydratační krém

Hydratační krém nejen hydratuje, ale i zklidňuje a chladí. Má zajímavou sorbetovou strukturu, která se na pleti rozpouští. Kromě jiných složek, například květinových extraktů, obahuje krém i mikro kyselinu hyaluronovou.

 



Zpevňující krém

Zpevňující krém pleť regeneruje a obnovuje její pružnost. Ve složení najdeme (kromě květinového extraktu, který obsahují všechny tři krémy v řadě) mnoho cenných složek. Jedná se o kyselinu hyaluronovou, peptidy, kolagen (vysokomolekulární i nízkomolekulární), extrakt z kostivalu, adenosin a mnoho jiných složek. Textura je jemně elastická. Krém účinně vypíná a regenruje pokožku, působí i v hlubších vrstvách.




Žádné komentáře:

Okomentovat