Prohledat tento blog

pondělí 16. listopadu 2020

Síla vitaminu C

 Vitamin C působí nejen vnitřně, ale i v přípravcích na pleť. Je to antioxidant, který chrání pokožku před volnými radikály. Zlepšuje její pružnost, sjednocuje tón, rozjasňuje a zpomaluje stárnutí pleti.

Čisticí vatové tamponky MISSHA Vita C Plus Skin Clearing Pads poskytují osvěžující jemný chemický peeling. Tamponky jsou vitaminem C doslova napumpované, obsahují ho 99 %. Kyseliny AHA a PHA hloubkově čistí, pomáhají redukovat maz a odstraňují odumřelé kožní buňky. Dále tamponky obsahují panthenol na zklidnění a urychlení hojení, kolagen a ceramidy. 

 


 

V balení najdeme 60 ks tamponků napuštěných tekutinou. Jedna jejich strana je plastická, tu použijeme jako první, a tou druhou, hladkou, pokožku dočistíme. Vyhnout bychom se měli okolí očí a úst. Důležité je důkladně zavírat víko, aby zbylé tamponky nevysychaly.

Pokud chceme pokožce dopřát další pořádnou dávku vitaminu C, zvolíme jednorázovou pleťovou masku MISSHA Vita C Plus Spot Correcting Ampoule Sheet Mask. Ta je zhotovena z jemňoučkého mikrovlákna. Působit se nechá 10 až 20 minut, zbylá esence se vklepe do pokožky a neoplachuje.

 


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat