Prohledat tento blog

pondělí 26. října 2020

Linky, které dodají očím šmrnc

 Oční linky dodají šmrnc. Jsou pomyslnou třešničkou na jednoduchém i rafinovanějším líčení Dokážou hodně pomoci uhrančivému pohledu, opticky oko zvětšit a vylepšit jeho tvar. Samozřejmě, pokud se s nimi zachází správně.

Kromě linek v tužce nebo tekutých linek, které se nanášejí štětečkem, je tu další varianta, a velmi oblíbená: oční linky ve formě fixu. U nich hodně záleží na aplikátoru. Pokud se produkt povede, ohromně usnadní práci.


 

Linky je dobré nanášet až přes stíny a před aplikací řasenky. Oči orámované kolem dokola se rázem zdají menší a toho většinou docílit nechceme. Oči příliš u sebe se dají opticky oddálit tím, že linku začínáme vést až od poloviny víčka směrem k vnějšímu koutku oka.

Oční linky neaplikujte ve spěchu a pozor, aby dobře zaschly! Mohou se totiž nepěkně obtisknout.

Černá oční linka je sice klasika, ale nehodí se ke každému. Lépe ji snesou velké oči a mladistvý obličej. 

 


 Jemněji mohou působit hnědé linky. U linek ve fixu A'PIEU Born To Be Madproof Liquid Liner si můžete vybrat mezi světlejší a tmavší variantou hnědé. 



Linky ve fixu A'PIEU Born To Be Madproof Liquid Liner jsou dlouhotrvající a nerozmazávají se. Odolávají slzám, potu a vodě! Aplikátor mají tenoučký s kuželovitou špičkou, báječně se s ním tedy pracuje.

Jak s linkou začít? Samozřejmě to chce cvik a možná se to nepodaří napoprvé ani napodruhé. Pokud si nejste vůbec jistá, umístěte vedle sebe řadu drobounkých teček. Příště zkuste několik krátkých linek, které spojíte. Později se naučíte udělat linku jedním rychlým a pevný tahem. 

 


 



Žádné komentáře:

Okomentovat