Prohledat tento blog

sobota 15. srpna 2020

Prémiový set fermentované péče o pleť

Set esence, séra a krému MISSHA Time Revolution Probio Special Set využívá síly fermentovaného enzymu pupečníku asijského spolu s dalšími účinnými složkami. Ty jsou do pleti distribuovány speciální technologií. Pomáhají udržet optimální stav a rovnováhu pokožky.



Produkty se používají v pořadí esence – sérum – krém. Nanášejí se na vyčištěnou pleť ráno a večer. koupit se dají v sadě i zvlášť.

TIME REVOLUTION The First Treatment Essence Rx je revoluční koncentrovaná esence vyrobená metodou PRO FERMENT α™. Plně nahradí toner. Dodává pleti živiny pomocí dvojité fermentace a zesiluje účinky dalších produktů řady Time Revolution. Jaký má na pleť efekt? Snad jakýkoliv vás napadne: zklidňuje, zvláčňuje, zpevňuje, vyrovnává vrásky, vylepšuje tón pokožky, kontroluje tvorbu mazu... Kromě fermentovaného enzymu pupečníku asijského obsahuje extrakty z rýže a perel.



Druhým krokem pleťové péče je anti-age sérum TIME REVOLUTION Night Repair Probio Ampoule. Toto sérum je velmi koncentrované a využívá „fialovou“sílu fermentovaných plodů jako jsou řepa, borůvka, lilek nebo červené zelí. Dodává pleti probiotika, kolagen, vitaminy, minerály a energii.



Pleťový krém TIME REVOLUTION Night Repair Probio Ampoule Cream je velmi koncentrovaný a předchozí dva produkty perfektně doplňuje. Obsahuje rovněž probiotika a komplex fialových plodů.



Žádné komentáře:

Okomentovat