Prohledat tento blog

pondělí 6. července 2020

Proč používat pleťové sérum

Dobře zvolené sérum odvede spoustu práce a dokáže s pletí zázraky. Pomáhá řešit konkrétní problém pleti. Pár jeho kapek denně stačí pro detoxikaci, omlazení, hydrataci...

Pleťová séra představují efektivního pomocníka v péči o pokožku. Díky nim získáme rychlejší a viditelnější výsledky. Obsahují větší množství aktivních látek a skvěle se doplňují s dalšími kroky kosmetické péče. Nenahrazují krémy, mléka, gely ani oleje. Jejich funkce se liší. Dodávají pokožce rychle a efektivně to, co jí právě chybí, nepečují o ni komplexně.

Do lehké textury se vejde velké množství aktivních látek. Pleťová séra se dají používat po celý rok, v určitém ročním období, nebo jako intenzivní kúra. Pravým klíčem k úspěchu je pravidelnost v aplikaci. Pokud sérum použijete jen jednou za čas, valný smysl to nemá.



Pleťové sérum nanášíme před aplikací krému na vyčištěnou pleť. Pozor, existují séra určená pouze na noc nebo na den. Například produkty s retinolem, který se nesnese se slunečními paprsky, aplikujeme na noc.

Na používání aktivního pleťového séra není nikdy moc pozdě. Lepší je začít teď než nikdy. Vyberte si ze široké nabídky pleťových sér na misshashop.cz!

Žádné komentáře:

Okomentovat