Prohledat tento blog

neděle 10. května 2020

Čisticí kartáčky na pleť

Nejrůznějších šetrných mycích prostředků na pleť nabízí Missha i A'PIEU celou řadu. Práci s nimi pozvedne na vyšší úroveň čisticí kartáček. Poskytne příjemnou masáž, zefektivní odstranění nečistot, odumřelých buněk, mazu a černých teček, zajistí lepší prokrvení.

Na výběr máte z několika variant.
A'PIEU Blackhead Wash Cleaner je sympatický malý kartáček za „pár korun“, z každé jeho strany je trochu odlišný profil štětinek. Spciální materiál je jemný a snadno se čistí. Příjemně se drží v ruce a práci s ním zvládnete na jedničku, i když budete něco takového používat poprvé. Máte-li citlivější pleť, zvolte variantu Soft.




Kdo chce sáhnout po něčem více „vytuněném“ a není mu líto trochu si připlatit, může si užít čištění pokožky s automatickým čisticím kartáčem na pleť MISSHA Smart Speeder Auto Cleansing Brush. Díky voděodolnosti (řád IPX6) se dá používat i ve sprše.



Nejprve štětinky kartáčku trochu navlhčete. Aplikujte na ně malé množství čisticího produktu, přístroj zapněte a vytvoří se bublinky. Pak už můžete přiložit na tvář a jemně pleť masírovat přejížděním směrem od středu do stran.

Po vyčištění jakýmkoliv kartáčkem s přípravkem pleť jemně opláchněte vlažnou vodou. Opláchněte i kartáček a nechte jej oschnout. Nepoužívejte častěji než jednou denně. Uvidíte, jak si na čištění pokožky vytvoříte novou malou závislost!


Žádné komentáře:

Okomentovat