Prohledat tento blog

neděle 12. ledna 2020

Sloupávací barva na obočí pro dokonalý vzhled

Jelikož každodenní líčení obočí může být náročné, proč si trochu nepomoct? Snad každé obočí je potřeba pro upravený vzhled trochu vylepšit. Zkuste ho proto natónovat za pomoci sloupávací barvy. Jde to snadno a výsledek je překvapivý. Vylepšíte přirozený vzhled vašeho obočí na nějakou dobu dopředu a ušetříte si čas! 

Tónovací barva MISSHA Make It Brow Tint je vhodná i pro začátečníky, kteří nikdy své obočí speciálně nezkrášlovali. Po dlouhou dobu pak nemusíte obočí zvýrazňovat ani dokreslovat jeho tvar. Vyberte si vhodný odstín a hurá na to.



Začnete tím, že si obličej důkladně vyčistíte od make-upu a omyjete. Barva na obočí je vybavena elastickým štětečkem, se kterým se příjemně pracuje. Obkreslete požadovaný tvar a vnitřek vyplňte barvou. Ta překvapí svou lehkou texturou. Jakmile zaschne, sloupněte ji. Jde to jemně, není třeba se bát vytrhaného obočí. Zbytky barvy odstraňte bavlněným tamponkem. A na pár týdnů máte vystaráno!

1 komentář:

  1. Hmm tahle barva na obočí vypadá kvalitně. A jaký je prosím výběr odstínů? Chtěla bych se zeptat jestli máte srovnání barvení obočí slupovaci barvou a mikropigmentace obočí? Pro příklad myslím tohle. Trošku se bojím do toho jít, ale zatím se snažím zjišťovat info o obou možnostech.

    OdpovědětVymazat