Prohledat tento blog

úterý 27. srpna 2019

Super rychlé osvěžení pleti? Vodou s rozprašovačem!

Počasí dává vědět, že léto ještě úplně nekončí. I na sklonku prázdnin nás dokáže potrápit teplotami nad třicet stupňů. Jak se nerychleji osvěžit kdekoliv a kdykoliv? Pomocí vody! Lahvičku s příjemným rozprašovačem můžete mít pořád u sebe. A nemusí to být jen tak obyčejná voda...

Perlivá voda s rozprašovačem MISSHA Super Aqua Sparkling Water Mist je ideální pro unavenou, suchou, přehřátou i mastící se pokožku. Ale i pro každou další! Čistá perlivá voda je geniálním nápadem pro hydrataci během dne. Ochladí a oživí vaši tvář, krk i dekolt. Použít se dá na celé tělo. Rozprášené částice jsou velmi jemné a díky tomu  je pokožka snadno absorbuje.



Další variantu představuje ledovcová voda s rozprašovačem. Najdete ji pod názvem MISSHA Super Aqua Glacial Water Mist.

Obě vody jsou bez jakékoliv parfemace a samozřejmě i bez alkoholu. Objem rozprašovacích lahviček je 120 ml. Vyzkoušete to nejpřirozenější osvěžení!

1 komentář:

  1. Ahoj, chtěla bych poprosit o info ohledně účinků této vody na dekolt. Píšeš, že je to skvělé i na osvěžení a omlazení dekoltu. A mě by zajímalo právě to, jestli i takový ten povadlý, ochablý a vrásčitý dekolt to dokáže alespoň trochu omladit. Nebo je opravdu jediná možnost obrátit se na odborníky a nechat si to buď takto zmenšit nebo vytvarovat? Já už jsem z toho úplně zoufalá, což je asi z mého příspěvku cítit.

    OdpovědětVymazat