Prohledat tento blog

pondělí 8. července 2019

Hydratační řada s pupečníkem asijským

Gotu kola a Centella asiatica jsou názvy pro pupečník asijský, což je plazivá rostlina podporující příznivě duševní i fyzické zdraví. Navíc je velmi pohledná a dá se pěstovat doma.
Značka MISSHA využívá její skvělé schopnosti v několika svých výrobcích. Novinkou je řada s extraktem pupečníku asijského pro lepší hydrataci kůže.
Vyzkoušet můžete hydratační opalovací mléko a hydratační toner pro zklidnění i vyživení pokožky. Pupečník urychluje hojení, prokrvení a zvyšuje pružnost kůže. Dokáže pleť do jisté míry omladit.

MISSHA Cicadin Centella Rescue Sun Lotion je opalovací mléko s SPF 50. Pupečník asijský má ve složení zastoupen z 63 %. Toto opalovací mléko pokožku chrání, zabraňuje podráždění a vysoušení. Extrakt z pupečníku prošel fermentací při nízké teplotě a dokáže účinně zklidnit citlivou pokožku. Mléko je hypoalergenní, rychle se vstřebává a nelepí.


MISSHA Cicadin Hydro pH Toner je hydratační pleťový toner s extraktem pupečníku asijského a fermentovaným filtrátem hub Endomyces. Díky obsahu Glycerin Glukoside dokáže hloubkově hydratovat při aktivaci aquaporinu, navíc má mírně kyselé pH. Pokud vás trápí suchá či problematická pokožka, určitě dejte tomuto toneru šanci.


Žádné komentáře:

Okomentovat