Prohledat tento blog

neděle 9. června 2019

Zklidňující síla zinku nejen po opalování

Zinek je důležitým prvkem pro dobrý stav pokožky. Využijte jeho schopnosti zklidňovat a hojit! V krému na opalování je skvělou složkou.

Zklidňující opalovací krém A'PIEU Cicative Zinc Sun Cream v tubě je vybaven vysokým ochranným faktorem SPF 50 a hodí se pro citlivou nebo podrážděnou pokožku. Tu chrání před slunečním zářením i jiným vnějším podrážděním. Primárně je určen na obličej.
Obsahuje zinek ve formě oxidu zinečnatého, extrakt pupečníku asijského, minerální vodu a skvalen. Minerální voda vyživuje, skvalen tvoří ochrannou bariéru proti vysušování. Kombinace účinných látek v krému pokožku chrání, dodává výživu a udržuje hydrataci. Produkt je bez parfemace a umělých barviv.



Působení zinku můžete ještě podpořit použitím plátýnkové zklidňující hydratační masky. Kromě zinku obsahuje A'PIEU Cicative Zinc Sheet Mask minerální vodu a aloe vera. Dokonalá kombinace pro pleť vystavenou nepříznivým vlivům a toužící po zklidnění. Maska se nanáší na umytý obličej ošetřený tonerem. Rozprostře se na tvář, nechá působit až 20 minut, poté odstraní a zbytek esence nechá vstřebat.


Žádné komentáře:

Okomentovat