Prohledat tento blog

neděle 10. února 2019

Řada s tea tree - využijte síly čajovníku australského!

Čajovník neboli tea tree sice nemá s čajem nic společného, zato překypuje příznivými účinky na pokožku.
Olej lisovaný z listů čajovníku australského, zvaného T-tree neboli „strom ve tvaru T“, vyniká svou kafrovou výraznou vůní. Zklidňuje, působí antisepticky, protiplísňově i antibakteriálně. Urychluje proces hojení. Ve vysoké koncentraci dráždí a musí se s ním opatrně, ale v kosmetice je dostatečně ředěný. Samozřejmě tak, aby jeho účinky byly co nejvyšší. V různých koncentracích se používá k ošetření celého těla.

Díky svému působení je čajovníkový olej vhodný pro problematickou pleť. Jaké produkty nabízí s tea tree olejem značka A'PIEU? Je jich poměrně hodně. Kromě tea tree oleje obsahují extrakt z pupečníku australského pro zklidnění pokožky a obnovení hydrolipidové rovnováhy, také nesmí chybět madecassoside a makadamiový olej. Účinky ještě zvyšuje rostlinný komplex levandule, rozmarýnu, šalvěje, heřmánku a máty.

Pudr na problematickou pleť A'PIEU Nonco Tea Tree Tok Powder je transparentní a všestranně využitelný. Nanáší se jako poslední krok péče na problematická místa.


Pleťový olej A'PIEU Nonco Tea Tree Oil obsahuje kromě oleje z čajovníku také účiný rostlinný komplex. Udržuje pleť v kondici a pomáhá řešit i předcházet různým problémům. Nanáší se po vyčištění a použití toneru.



Zklidňující tyčinka A'PIEU Nonco Tea Tree Stick  se aplikuje kdykoliv na různé nedokonalosti pleti, čistí, zklidňuje, působí protizánětlivě a také redukuje nadbytečný maz.


Pleťová emulze A'PIEU Nonco Tea Tree Emulsion se aplikuje po použití toneru, krásně pokožku zklidní a zlepší její vzhled. 



Čisticí pěna A'PIEU Nonco Tea Tree Cleansing Foam odstraní make-up, nečistity, nadbytečný maz a redukuje začervenání. 



Noční gel A'PIEU Nonco Tea Tree Sleeping Gel zklidňuje a hydratuje vyčerpanou nebo podrážděnou pokožku během noci. 



Pleťový toner A'PIEU Nonco Tea Tree Toner je ideální na tonizaci a dočištění pokožky. Neměl by chybět v kosmetické výbavě těch, kteří bojují s problematickou pokožkou. Odstraní odumřelé buňky, nečistoty i přebyteční maz, pokožku zklidní. 



Čisticí pleťové ubrousky A'PIEU Nonco Tea Tree Toner Tissue vmžiku dočistí pleť, a to i na cestách.


Zklidňující náplasti na problematická místa pleti A'PIEUNonco Tea Tree Spot Patch Set bojují s lokálními problémy pleti. V sadě najdeme 10 listů náplastí, každý po 12 kusech, k dispozici jsou dva rozměry. Celkem tedy 120 náplastí. 
 













Žádné komentáře:

Okomentovat