Prohledat tento blog

neděle 13. ledna 2019

Obnovující produkty s látkou Madecassoside

Madecassoside – to je název inovativní látky, kterou najdeme v přípravcích péče o pleť A'PIEU. Jedná se o účinnou látku stimulující tvorbu proteinů, aquaporinů a ochranné bariéry. Vyzkoušet můžeme obnovující čisticí pleťovou pěnu, gelový krém, zklidňující gázovou pleťovou masku, obnovující pleťový krém i pudr. Pleť nedráždí, rozjasňují ji, posilují kožní bariéru a redukují výskyt vrásek.
Pleť je rázem bohatší o proteiny, které jsou jí přirozeně vlastní. Stimuluje se tvorba aquaporinů, tedy proteinů regulujících vodu. Ty se nacházejí v buněčných membránách a řídí funkci vodních kanálků. Působením látky madecassoside se dále stabilizuje ochranná bariéra pokožky.

Obnovující čisticí pleťová pěna dokáže pleť vyčistit od make-upu, nečistot a odumřelých kožních buněk. Působí i na póry. Její obsah stačí vytlačit v přiměřeném množství do vlhkých dlaní a napěnit. Nanáší se krouživými pohyby na tvář, nechá chvíli působit a opláchne vlažnou vodou.


Obnovující pleťový krém je podobně jako pěna vhodný i pro citlivou pokožku. Má nelepivou texturu a krásně hydratuje. Balení má 50 ml a použití je univerzální jako poslední krok péče o pokožku. Nanášet se dá nejen na obličej, ale třeba i na lokty a paty. Obsahuje extrakty pupečníku asijského, zeleného čaje, borovice nebo listů lísky. Důležitou složkou je rovněž niacinamid pro rozjasnění.



Gelový krém pokožku zklidní, obnovuje poškozenou kožní bariéru, rozjasňuje a vhodný je také pro suchou pokožku.



Gázová pleťová maska je jednorázová se snadným použitím. Aplikuje se jako kterákovl jiná plátýnková maska a nechá působit 15 až 20 minut.




Pudr kontrolující tvorbu kožního mazu chrání pleť proti nepříznivým vnějším vlivům a absorbuje nadměrný kožní maz. K pleti jemně přilne a vypadá velmi přirozeně.


Žádné komentáře:

Okomentovat