Prohledat tento blog

neděle 25. února 2018

Čisticí pěny pro jakoukoliv pleť

I při čištění pleti musíme myslet na to, jaký vlastně máme typ pokožky. Když se zvolí nevhodný přípravek, může spíše uškodit: vysušit ji, zvýšit produkci mazu, podráždit ji, a to samozřejmě nechceme.

A'PIEU představuje tři čisticí pěny s názvem 2+ Cleansing Foam určené pro všechny základní typy pleti: mastnou, suchou i smíšenou. Jejich elastická textura čistí příjemně a bez podráždění. Pěna se aplikuje do vlhkých dlaní, napění, poté očistíte obličej a opláchnete vlažnou vodou.

Smíšená pleť

Pěna A'PIEU Sticky Murumuru 2+ Cleansing Foam určená pro smíšenou pleť pomáhá vyrovnat produkci mazu a zároveň nevysušuje. Obsahuje máslo Murumuru z jader palmy Muhuru, dále extrakty z lněného semínka a papáji. Ty pleť zjemňují a odstraňují odumřelé kožní buňky.


Mastná pleť

A'PIEU Fresh Blacksoap 2+ Cleansing Foam využívá čisticích schopností afrického černého mýdla Black soup. To obsahuje bambucké máslo, kokosový olej, palmový olej a kakao. Čistí póry, odstraňuje odumřelé buňky a při pravidelném používání si dokáže poradit i s černými tečkami. To ale není vše, ve složení najdeme extrakt z kaštanových slupek a marocký jíl pro absorpci nadbytečného mazu a zároveň i hydrataci.


Suchá pleť

Suchá pokožka dokáže potrápit, stejně jako dva předchozí typy. A'PIEU Moist Seaberry 2+ Cleansing Foam s obsahem rakytníku pokožku jak čistí, tak i dlouhodobě hydratuje. Obsahuje hodně vitaminu C. Proti suchosti pomáhají i řepkový med a mandlový olej.





Žádné komentáře:

Okomentovat