Prohledat tento blog

čtvrtek 18. ledna 2018

Jednorázové masky pro pány

I mužská pleť potřebuje jednou za čas pořádnou vzpruhu. Kdo se nebojí něco na sebe „napatlat“, může zkusit jednorázovou masku. Missha vám dá na výběr hned z několika. Řada MISSHA For Men Skin Rescue, to jsou 3 druhy pleťových masek na výběr, a pánové nemusí mít strach, jsou to masky plátýnkové, které zvládne aplikovat každý.

Plátýnko pro muže má trochu větší velikost a stejně jako ostatní masky tohoto typu otvory pro oči, ústa a nos. Vyčistěte si pleť, rozbalte masku a lehce ji přiložte na obličej. Působit nechte až 20 minut. Až ji sundáte, zbývající esenci do pokožky vklepejte. Nesmývejte, nechte působit.


Z jakých jednorázových masek můžete vybírat?

MISSHA For Men Skin Rescue Sheet Mask (Soothing Care) je maskou zklidňující. Obsahuje extrakty z bezinek, borovice a aloe vera. Ideální je pro podrážděnou nebo unavenou pokožku.



Potřebujete zatočit se zanesenými póry? Maska MISSHA For Men Skin Rescue Sheet Mask (Pore Care) o vaše póry pečuje, kontroluje tvorbu mazu a čistí. Hlavními „ingrediencemi“ jsou extrakty z čajovníku, pupalky a borovicového jehličí.



MISSHA For Men Skin Rescue Sheet Mask (Total Care), jednorázová protivrásková maska, pokožku vitalizuje a tím i bojuje proti předčasným vráskám. Ve složení najdeme třeba výtažky z černých fazolí, ostružiny, rýžea černého sezamu.




Žádné komentáře:

Okomentovat