Prohledat tento blog

neděle 12. března 2017

Suchý šampon ve formě ubrousků

Mastné vlasy moc parády nenadělají. Co s nimi, když není možnost je klasicky umýt šamponem nebo je nechceme mýt příliš často? Jako řešení se nabízí suchý šampon. Napadlo by vás, že existuje i ve formě ubrousků?

Ubrousky pro zmatnění mastných vlasů a osvěžení jejich vzhledu, to jsou MISSHA Pposong Hair Dry Tissue. V balení najdeme hned 10 kousků. Vlasy stačí ubrouskem setřít a okamžitě vypadají o něco lépe. V jediném kroku tedy poskytují tyto ubrousky dva efekty: čisticí a stylingový.




Suchý šampon ve formě ubrousků je skladný, přenosný, praktický a použití daleko jednodušší. Na cestách a v „bojovějších“ podmínkách naprosto ideální. Umožní vám upravit si účes a vzhled vlasů kdekoliv a kdykoliv. Dodá objem i splihlým vlasům!

Ve složení zmatňujících ubrousků najdeme extrakt z meduňky chránící vlasy, komplex rostlinných výtažků pro jemné vyčištění vlasů a volume-up polymer pro větší objem.

Ubrousky lze použít oboustranně, vlasy se jimi setřou po směru jejich růstu. Nepotřebujete žádnou vodu! Vlasy pak upravíte podle potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat